Tik Tak

Alap infók: 

A klub hivatalos neve: Tik Tak Swingerklub

Cím: Budaörs, Árpád utca 23.

Honlap: www.tiktakswinger.hu

Email: info@tiktakswinger.hu

Telefon: +36 30 606 93 45

Közösségi média: Tudomásom szerint nincs se facebook, se insta stb oldaluk.

Egyéb online felület: saját applikáció, mely ingyenesen letölthető. A honlappal azonos tartalommal, közvetlen elérhető az üzenőfal és egy gombnyomással a hívás indítás.

Nyitva tartás: Alapesetben: Szerda- Péntek- Szombat 21.00- 05.00 COVID – para alatt most: szerdán 18.00- tól,  pénteken 17.00- tól, szombaton 16.00- tól 23.00- ig

Bejelentkezés: Telefonon a fenti számon! Alapesetben a telefonvonal minden klubnapon (Szerda- Péntek- Szombat) 17.00- tól 18.00- ig.

Pároknak nem szükséges a bejelentkezés. Solo férfiaknak tanácsos, ugyanis egy estén 5 férfit fogadnak csak egyedül. Ez a szám arányosan emelkedhet, amennyiben solo hölgy is bejelentkezik. A hölgyeknek is megéri telefonálni, hiszen így pénteken és szombaton 50% kedvezménnyel, szerdán ingyenesen léphetnek be. 

Árakat a honlapon és az applikációban is megtaláljátok. Ár/érték arányban mindenképpen veri az általam eddig ismert helyeket.

Vendégkör: Kulturált, ápolt, értelmes emberek járnak. Korosztály elég vegyes, 23-24- től 55-58 ig nagyjából, de mindkét végletből kevesen vannak, zömében 30- as, 40- es korosztály látogatja a klubot. Egy- egy külföldi is betér, de főleg magyarok. Sokan járnak vidékről.

A házat Maci nem szokta kiadni fotózásra. Magán bulik tekintetében érdemes érdeklődni nála.

Programok, témaestek: Minden harmadik péntek páros est, ekkor csak párok térhetnek be. Rendszeresen vannak tematikus programok- ezek némelyike csak címében jelenik meg, máskor valóban átadja magát a hely a téma szellemének. Szombatonként DJ szórakoztatja a vendégeket. Érdemes figyelni a honlapot és az applikációt, hetekre előre meghirdetik a programokat.

Vidékről érkezők részére vagy azon vendégek számára, akik nem szeretnének alkoholfogyasztás miatt kocsiba ülni, lehetőség van az ottalvásra. Ez a jelenlegi járványhelyzet alatt szünetel!

Lépjünk be…

A Tik Tak egy 2 emeletes családi házban található. Kívülről igen hangulatos- főleg sötétben, hiszen színes üvegtéglák világítják meg a ház homlokzatát. Az utcán péntek és szombat éjjel maga Maci segíti a parkolást, ami valóban hasznosnak bizonyul, mert egy átlagos hétvégén 100- nál is többen vannak. A vírushelyzet természetesen ilyen tekintetben könnyítette helyzetünk, mindig van a közelben parkolóhely….

Az első alkalommal az a néhány lépés az előkertben egészen a bejárati ajtóig, zihálva, súlyos lépésekben telik. Sokadszorra érkezve már azt mondhatjuk, itt kezd nedvesedni…

A földszinten először a recepciós pultba botlunk, ahol Flóra, Kriszta, Maci vagy épp mindhárman fogadják az érkezőket mosolyogva. A pulttal szemben található a koedukált öltöző. Az öltöző szekrényében mindenünk elhelyezzük, a selfie- ket itt még engedélyezik, innentől azonban telefon már nem vihető be a klubba. Az öltöző tágas, a karpántos kulcs kimondottan előny, ellentétben más klubok kulcsos rendszerével. Egy nagy tükörben még ellenőrízheted, hogy jól választottál- e ma estére szettet, gyors igazítás és beleveted magad a forgatagba..

A központi tér egyértelműen a bárpult és környéke. Hangulatosan megvilágított tér, a falakon egzotikus rajzok keretbe foglalva, a pult felett síkképernyős tv- n pornófilmek vetítve. Olykor érdemes elidőzni Maci választásán, mert bevillannak a ’80- as éves ikonjai is  

Innen nyílik a többi helyiség. 

A sátorozott terasz, amelyet én főleg grillparty esteken veszek igénybe, mert más esetben ez a dohányzásra kijelölt helyszín. Télen hőgombával biztosítva a meleg, nyáron pedig jól esik kimenni egy forróbb órácska után.

A pult mellett elhaladva jutunk a wellness részre. Infra és Finn szauna, álló szoli, jakuzzi és nyáron fedett, kültéri medence csalogatja a párokat. És persze a kihagyhatatlan programom, Szabi kezei alatt szétterülni egy lágy masszázsban… (a masszázs ára 30 percre 2 000 Ft, igen barátságos díj). Természetesen nem Yoni masszázsról van szó, Szabi tartja a határokat… Szabit néha Joci helyettesíti. Ő inkább a hatásra megy, mint az élvezetre. Valóban nem fájt egyetlen, korábban sajgó porcikám se a kezelése után, de nem feltétlen erre vágyom itt.

A pulttól jobbra található a küzdőtér, körbe kanapékkal… Szombat esténként igazi bulihangulat uralkodik, olykor egy- egy hölgy még a rúdra is kerül… Itt még nagy orgiákkal nem találkoztam, az eggyel feljebb zajlik, de őszintén szólva, korábban kerültem a szombatokat, mert nem bírom a tömeget, így lehet, hogy kibővül időnként a tér… 

A földszinten az utolsó helyiség az étkező. Kicsi tér, 3 asztalkával. A választék nagyjából ugyanaz minden alkalommal, semmi extra, főleg rántott ételek, saláta, kanapészendvics és egy kis desszert, gyümölcs… minden ízletes, finom. Az ételek egész éjjel rendelkezésre állnak és mikróval meg tudod melegíteni. Ahogy az alkohol, az étel is nagy ellenség szex előtt, úgyhogy én rendszerint hajnalban térek be…

 Egy korty ital oldódásként, beszélgetés szimpatikus párokkal- férfiakkal- nőkkel és változó, mennyi idő után, de eljön a perc, mikor invitálnak vagy invitálok az emeletre.

A Tik Tak- ban nyitott terek vannak, nincsenek zárható szobák. Sejtelmes fények, hangulatos zugok várnak. Itt nem találunk BDSM szobát…

A csigalépcsőn felérve egy hatalmas kör ágy kínálja magát, körbe kanapék. Ez egy nagyobb tér, orvosi vizsgálószékkel, swing szexhintával (alatta üvegpadló- a bárból tökéletes kilátás nyílik felfelé). 

Ezen a szinten van egy piros, áttetsző függönnyel leválasztva a tükrös búvóhely. Ez egy kicsit romantikusabb hangulatú tér, hatalmas ággyal.

Vele szembe került a vízágy. Szerintem nincs megfelelően kihasználva, utolsó választás ez mindenkinek.

A vízágy mellett indul a második emeletre vezető lépcső, amelynek fordulójában, a vízágy felett található az én kedvenc zugom. Gyöngyfüggönnyel leválasztott galériágy, felette fa gerendákkal.

A legfelső szint két vége tükrözve lett, két, ugyanolyan, fordított tarpéz ágy került, de a távolabbi igazi búvóhely. Ez az épület egyetlen tere, ahol privát szférát teremthetünk. No nem zárral, csak egy lánccal, de jelezhetjük, hogy nem kívánunk vendégeket. A kettő közötti folyosó egyik oldalán függöny mögött a földön matracok, míg a másik oldalon hosszan elnyúló, háttámlás pad biztosít helyet együttléteknek.

Végig is értünk az épületen.

Mosdók, zuhanyzók a jakuzzinál, a bárpultnál és az emeleten is találhatók. 

Zsebkendő, condom, lepedők, törülközők és vizes ballon több ponton is kihelyezve.

Értékelésem 5- ös skálán:

Első benyomás: *****

Már első pillanatban, mikor megérkeztem, úgy éreztem, jó helyen vagyok. Nem csalódtam eddig semmiben.

Ár/érték: ******

Hazai viszonylatban igényesnek tartom, férfiak és párok díját nézve a belépődíjak mértéke abszolút arányban van a hely értékével.

Design: ****

Tetszenek a néhol színes terek, az ágyak formája, a fények. A dekorációk ízlésesek. Nincs lelakva, a bútorzatot megfelelően karbantartják/cserélik, ha szükséges.

Higiénia: *****

Nem találkoztam még se pókhálóval, se folttal, kosszal. A medencétől a tükörig, a mosdótól az ágyakig tisztaságérzést kelt minden. A törülközők kicsit keményre vannak főzve, de tudjuk be ezt az alaposságnak…

Kiszolgálás/személyzet: *****

A vezetőségtől a személyzet minden tagjáig barátságos, figyelmes, vendégszerető mindenki. Maciba próbálnak sokan belekötni, de van tartása, véleményem szerint megfelelően kezeli a helyzeteket. 10 év alatt szinte minden éjjel megfordul a klubban, kedvesen fogadja mind az állandó vendégeket, mind az újakat.

Vendégkör: ****

Egy- egy kivételtől eltekintve kellemes a társaság. Úgy az állandó vendégek, mint az alkalmiak

Marketing/ kommunikáció: ***

Az egyetlen terület, amin szerintem javítani kellene. A honlap és az applikáció is kicsit elavult, bár informális, minden lényeges információ megtalálható. Ha keresőbe beütöd, sokadik helyen dobja csak fel a klubot, ami nagy hátrány, mert budapesti viszonylatban a legjobb hely, jó lenne, ha minden első érdeklődő itt (vagy hasonló színvonalú helyszínen) találkozna először a swingerrel.

Szerintem minden lényeges pontot kiveséztem, ha valakinek hiányérzete van, jelezze…