Ha bármi kérdésed merülne fel világunkkal kapcsolatban, keresd bizalommal mentorainkat!

Kérdéseiteket meg is írhatjátok emailben: swingerlight@gmail.com

vagy hívjatok telefonon és továbbirányítunk Titeket a választott mentorotokhoz! +36303588161

A mentorok vállalják azt is, hogy elkísérnek Benneteket első alkalommal a választott klubba (Budapesten és agglomerációban).


Orsi- alapító tag- elnök

Elsősorban solo hölgyek, párok keressék bizalommal. Rálátása a swinger életre, a hazai privát bulikra és klubokra széleskörű, érzékenyen és diszkréten fordul a segítséget kérők felé.


Merci & Peti- alapító tagok és mentor pár

Merci és Peti több párt, solo férfit segített már elindulni a swinger úton. Elsősorban tapasztalataik, megfelelő látásmódjuk és értékrendjük miatt szeretnek hozzájuk fordulni. Online szexshop tulajdonosai, így játékokkal, eszközökkel, ruhákkal stb kapcsolatban is szívesen és hitelesen tudnak segítségetekre lenni.


Anett- alapító tag és mentor.

Anett a tantrán és az intimmasszázson túl párterapeuta is, keressétek bizalommal 🙂“Sziasztok, a BDSM és Swinger lelki oldalával, önismeret fejlesztéssel és Tantrával kapcsolatban forduljatok nyugodtan hozzám. 🙂 Ha a párkapcsolatotokban nehézségeket okoz a szexuális nyitás akkor is keressetek bátran.”


Peti – alapító tag és mentor, privát partyszervező és mini klub tulajdonos

Klubok, magánbulik, külföldi klubok, párok, párcsere, bdsm témában forduljatok hozzá is bizalommal 🙂 Privát búvóhelye kiadó kisebb gabalyodásokra, magán bulikra…


Livi & Zoli – aktív tagjaink, mentor pár

Negyvenes, 10 éve együttélő több gyerekes pár. Swinger tapasztalatuk még megismerkedésük előtt kezdődött. Klubban találkoztak először, így a swinger felfogás végigkisérte kapcsolatukat a kezdetektől fogva. Szívesen adnak tanácsot a kezdő lépésekben, ismerkedésben, sw párkeresésben. Szívesen mesélnek privát bulikról, sw klub tapasztalatokról. Aktuális kérdésekkel nyugodtan keressétek őket Messenger-en vagy SWLT platformokon, illetve személyes találkozóval kapcsolatban is tudtok egyeztetni.


Loránd- alapító tag és mentor, privát party szervező

Önismereti és párkapcsolati témákban szívesen segít, ha bizonytalanok lettetek, vagy elakadtatok valamilyen helyzetben. Elég sok és bonyolult kapcsolatban élt eddig és él most is. Ha nagy baj van, inkább képzett szakemberhez irányítunk, de adott esetben abban is tud segíteni, hogy felismerd annak szükségességét. Emellett privát party szervezőként erős gyakorlati tapasztalattal bír a privát sw bulik világában is.


Ani & Zoli- aktív tagjaink, mentor pár- 23 éve a swinger világban

Online térben és telefonon is szívesen megválaszolják kérdéseiteket, beszélgetnek, segítenek. 30 éve szeretetben és harmóniában együtt élő házaspár. 23 év swingeres tapasztalatuk alapján szívesen segítik kezdő és haladó párokat, hogy ebben a világban a vágyaikat mindkét nem részéről minél magasabb szinten meg tudják élni és ez által a kapcsolatukban egymásnak is minél többet tudjanak adni. Az eltelt időszak alatt nagyon sok sw-es pár történetét végignézték, így e világ szinte összes párkapcsolati buktatóját, érzelmi vasútját, illetve ezek megelőzésének lehetőségeit jól megismerték. Tolna megyeiek, így a közelükben levő klubokba (pl. Mohács, Olasz, …) is szívesen elkísérnek párokat.


Eszti & Csabi- aktív tagjaink, fiatal swinger pár

Életvidám, laza fiatalok, akik hosszú évek óta élik meg kapcsolatukban a swinger életmódot. Online nagyon szívesen beszélgetnek emberekkel, de akár élőben is szívesen segítenek a kezdőknek.


Dorka- coach, perverzológus 🙂

Bdsm, fétisek, biszexualitás (férfiak esetében is) témában sokrétű tapasztalattal rendelkezik. Alkati/lelki téma lehet még: teltebb hölgyeknek önismereti és erotikához kapcsolódó kérdésekben is szívesen segít. Kérdezzetek bátran, hátha tud segíteni.