Sziasztok!

Ősszel elkezdtem írni egy sorozatot, melyben sorra venném a hazai klubokat.

Ezek a posztok azoknak szólnak, akik még csak tervezik, hogy mennek, de nincs kellő információjuk, hogy döntsenek, hova. Vagy azoknak, akik ugyan járnak klubba, de szívesen kipróbálnának másikat is.

Köszönöm, ha megírjátok saját élményeiteket is és, hogy mire lennétek még kíváncsiak vagy mit hagyhatok el a következő klubnál, mert nem lényeges info…

Mindenképpen szeretném jelezni, hogy az információkon túl a pontozás saját, szubjektív ítéletem alapján történik. Mindenkinek joga van a más véleményhez 😊

Kezdem a sort az én személyes kedvencemmel, a Tik Tak- kal…

Alap infók: 

A klub hivatalos neve: Tik Tak Swingerklub

Cím: Budaörs, Árpád utca 23.

Honlap: www.tiktakswinger.hu

Email: info@tiktakswinger.hu

Telefon: +36 30 606 93 45

Közösségi média: Tudomásom szerint nincs se facebook, se insta stb oldaluk.

Egyéb online felület: saját applikáció, mely ingyenesen letölthető. A honlappal azonos tartalommal, közvetlen elérhető az üzenőfal és egy gombnyomással a hívás indítás.

Nyitva tartás: Alapesetben: Szerda- Péntek- Szombat 21.00- 05.00 COVID – para alatt most: szerdán 18.00- tól,  pénteken 17.00- tól, szombaton 16.00- tól 23.00- ig

Bejelentkezés: Telefonon a fenti számon! Alapesetben a telefonvonal minden klubnapon (Szerda- Péntek- Szombat) 17.00- tól 18.00- ig.

Pároknak nem szükséges a bejelentkezés. Solo férfiaknak tanácsos, ugyanis egy estén 5 férfit fogadnak csak egyedül. Ez a szám arányosan emelkedhet, amennyiben solo hölgy is bejelentkezik. A hölgyeknek is megéri telefonálni, hiszen így pénteken és szombaton 50% kedvezménnyel, szerdán ingyenesen léphetnek be. 

Árakat a honlapon és az applikációban is megtaláljátok. Ár/érték arányban mindenképpen veri az általam eddig ismert helyeket.

Vendégkör: Kulturált, ápolt, értelmes emberek járnak. Korosztály elég vegyes, 23-24- től 55-58 ig nagyjából, de mindkét végletből kevesen vannak, zömében 30- as, 40- es korosztály látogatja a klubot. Egy- egy külföldi is betér, de főleg magyarok. Sokan járnak vidékről.

A házat Maci nem szokta kiadni fotózásra. Magán bulik tekintetében érdemes érdeklődni nála.

Programok, témaestek: Minden harmadik péntek páros est, ekkor csak párok térhetnek be. Rendszeresen vannak tematikus programok- ezek némelyike csak címében jelenik meg, máskor valóban átadja magát a hely a téma szellemének. Szombatonként DJ szórakoztatja a vendégeket. Érdemes figyelni a honlapot és az applikációt, hetekre előre meghirdetik a programokat.

Vidékről érkezők részére vagy azon vendégek számára, akik nem szeretnének alkoholfogyasztás miatt kocsiba ülni, lehetőség van az ottalvásra. Ez a jelenlegi járványhelyzet alatt szünetel!

Lépjünk be…

A Tik Tak egy 2 emeletes családi házban található. Kívülről igen hangulatos- főleg sötétben, hiszen színes üvegtéglák világítják meg a ház homlokzatát. Az utcán péntek és szombat éjjel maga Maci segíti a parkolást, ami valóban hasznosnak bizonyul, mert egy átlagos hétvégén 100- nál is többen vannak. A vírushelyzet természetesen ilyen tekintetben könnyítette helyzetünk, mindig van a közelben parkolóhely….

Az első alkalommal az a néhány lépés az előkertben egészen a bejárati ajtóig, zihálva, súlyos lépésekben telik. Sokadszorra érkezve már azt mondhatjuk, itt kezd nedvesedni…

A földszinten először a recepciós pultba botlunk, ahol Flóra, Kriszta, Maci vagy épp mindhárman fogadják az érkezőket mosolyogva. A pulttal szemben található a koedukált öltöző. Az öltöző szekrényében mindenünk elhelyezzük, a selfie- ket itt még engedélyezik, innentől azonban telefon már nem vihető be a klubba. Az öltöző tágas, a karpántos kulcs kimondottan előny, ellentétben más klubok kulcsos rendszerével. Egy nagy tükörben még ellenőrízheted, hogy jól választottál- e ma estére szettet, gyors igazítás és beleveted magad a forgatagba..

A központi tér egyértelműen a bárpult és környéke. Hangulatosan megvilágított tér, a falakon egzotikus rajzok keretbe foglalva, a pult felett síkképernyős tv- n pornófilmek vetítve. Olykor érdemes elidőzni Maci választásán, mert bevillannak a ’80- as éves ikonjai is 😊 

Innen nyílik a többi helyiség. 

A sátorozott terasz, amelyet én főleg grillparty esteken veszek igénybe, mert más esetben ez a dohányzásra kijelölt helyszín. Télen hőgombával biztosítva a meleg, nyáron pedig jól esik kimenni egy forróbb órácska után.

A pult mellett elhaladva jutunk a wellness részre. Infra és Finn szauna, álló szoli, jakuzzi és nyáron fedett, kültéri medence csalogatja a párokat. És persze a kihagyhatatlan programom, Szabi kezei alatt szétterülni egy lágy masszázsban… (a masszázs ára 30 percre 2 000 Ft, igen barátságos díj). Természetesen nem Yoni masszázsról van szó, Szabi tartja a határokat… Szabit néha Joci helyettesíti. Ő inkább a hatásra megy, mint az élvezetre. Valóban nem fájt egyetlen, korábban sajgó porcikám se a kezelése után, de nem feltétlen erre vágyom itt.

A pulttól jobbra található a küzdőtér, körbe kanapékkal… Szombat esténként igazi bulihangulat uralkodik, olykor egy- egy hölgy még a rúdra is kerül… Itt még nagy orgiákkal nem találkoztam, az eggyel feljebb zajlik, de őszintén szólva, korábban kerültem a szombatokat, mert nem bírom a tömeget, így lehet, hogy kibővül időnként a tér… 

A földszinten az utolsó helyiség az étkező. Kicsi tér, 3 asztalkával. A választék nagyjából ugyanaz minden alkalommal, semmi extra, főleg rántott ételek, saláta, kanapészendvics és egy kis desszert, gyümölcs… minden ízletes, finom. Az ételek egész éjjel rendelkezésre állnak és mikróval meg tudod melegíteni. Ahogy az alkohol, az étel is nagy ellenség szex előtt, úgyhogy én rendszerint hajnalban térek be…

 Egy korty ital oldódásként, beszélgetés szimpatikus párokkal- férfiakkal- nőkkel és változó, mennyi idő után, de eljön a perc, mikor invitálnak vagy invitálok az emeletre.

A Tik Tak- ban nyitott terek vannak, nincsenek zárható szobák. Sejtelmes fények, hangulatos zugok várnak. Itt nem találunk BDSM szobát…

A csigalépcsőn felérve egy hatalmas kör ágy kínálja magát, körbe kanapék. Ez egy nagyobb tér, orvosi vizsgálószékkel, swing szexhintával (alatta üvegpadló- a bárból tökéletes kilátás nyílik felfelé). 

Ezen a szinten van egy piros, áttetsző függönnyel leválasztva a tükrös búvóhely. Ez egy kicsit romantikusabb hangulatú tér, hatalmas ággyal.

Vele szembe került a vízágy. Szerintem nincs megfelelően kihasználva, utolsó választás ez mindenkinek.

A vízágy mellett indul a második emeletre vezető lépcső, amelynek fordulójában, a vízágy felett található az én kedvenc zugom. Gyöngyfüggönnyel leválasztott galériágy, felette fa gerendákkal.

A legfelső szint két vége tükrözve lett, két, ugyanolyan, fordított tarpéz ágy került, de a távolabbi igazi búvóhely. Ez az épület egyetlen tere, ahol privát szférát teremthetünk. No nem zárral, csak egy lánccal, de jelezhetjük, hogy nem kívánunk vendégeket. A kettő közötti folyosó egyik oldalán függöny mögött a földön matracok, míg a másik oldalon hosszan elnyúló, háttámlás pad biztosít helyet együttléteknek.

Végig is értünk az épületen.

Mosdók, zuhanyzók a jakuzzinál, a bárpultnál és az emeleten is találhatók. 

Zsebkendő, condom, lepedők, törülközők és vizes ballon több ponton is kihelyezve.

Értékelésem 5- ös skálán:

Első benyomás: *****

Már első pillanatban, mikor megérkeztem, úgy éreztem, jó helyen vagyok. Nem csalódtam eddig semmiben.

Ár/érték: ******

Hazai viszonylatban igényesnek tartom, férfiak és párok díját nézve a belépődíjak mértéke abszolút arányban van a hely értékével.

Design: ****

Tetszenek a néhol színes terek, az ágyak formája, a fények. A dekorációk ízlésesek. Nincs lelakva, a bútorzatot megfelelően karbantartják/cserélik, ha szükséges.

Higiénia: *****

Nem találkoztam még se pókhálóval, se folttal, kosszal. A medencétől a tükörig, a mosdótól az ágyakig tisztaságérzést kelt minden. A törülközők kicsit keményre vannak főzve, de tudjuk be ezt az alaposságnak…

Kiszolgálás/személyzet: *****

A vezetőségtől a személyzet minden tagjáig barátságos, figyelmes, vendégszerető mindenki. Maciba próbálnak sokan belekötni, de van tartása, véleményem szerint megfelelően kezeli a helyzeteket. 10 év alatt szinte minden éjjel megfordul a klubban, kedvesen fogadja mind az állandó vendégeket, mind az újakat.

Vendégkör: ****

Egy- egy kivételtől eltekintve kellemes a társaság. Úgy az állandó vendégek, mint az alkalmiak

Marketing/ kommunikáció: ***

Az egyetlen terület, amin szerintem javítani kellene. A honlap és az applikáció is kicsit elavult, bár informális, minden lényeges információ megtalálható. Ha keresőbe beütöd, sokadik helyen dobja csak fel a klubot, ami nagy hátrány, mert budapesti viszonylatban a legjobb hely, jó lenne, ha minden első érdeklődő itt (vagy hasonló színvonalú helyszínen) találkozna először a swingerrel.

Szerintem minden lényeges pontot kiveséztem, ha valakinek hiányérzete van, jelezze ☺


Ors


Klubtúra 2. állomás….

Folytatnám a sort a legfrissebb élménnyel.

Szombaton Mohácson jártam, a Club IntiMission- t látogattam meg- jónéhány itteni klubtag társaságában 🙂Most kicsit nehezebb dolgom van, hiszen mindössze egy látogatás tapasztalata alapján írom meg soraim, de várom az újabb élményeket, amit nyújthat.Igyekszem megmaradni a száraz, de informális leírásnál. Teszem ezt azért, mert minden alkalom más és más, nagyban függ az éppen összejött társaságtól. A szombat este benne van nekem a top 5- ben, de könnyen lehet, hogy ha más alkalommal járok ott, ez más irányba billenne… Csak azt véleményezem, ami nagyjából állandó.Ismét kérlek Titeket, hogy osszátok meg Ti is velünk a tapasztalataitokat, véleményeteket.A pontozás saját, szubjektív ítéletem alapján történik. Mindenkinek joga van a más véleményhez 😊

Alap infók:

A klub hivatalos neve: Club IntiMission

Cím: Mohács, Szentháromság utca 41.

Honlap: nincs

Facebook: https://www.facebook.com/intimission.club.3

Email: clubintimission@gmail.com

Telefon: +36 20 499 6141

Nyitva tartás: Alkalomszerűen, kb havonta

Bejelentkezés: Telefonon a fenti számon vagy Facebookon messengerben, továbbá emailben.

Árak: Pároknak: 12 000 Ft, Uraknak 14 000 Ft, solo hölgyeknek ingyenes.

Szállásdíj: 3 000 Ft/fő

Vendégkör: Nagyjából 16- an voltunk, teljesen vegyesen 25- től 60 évesekig, különböző társadalmi helyzetben, teljes gabalyodásban. Inkább baráti összejövetel volt vagy azzá alakultunk reggelre.

A házigazda Robi az első pillanattól kezdve kedves, figyelmes. Már a bejelentkezéskor hosszasan elbeszélgettünk, lekérte, milyen italt szeretek (aperol + édes peszgő + eperlé) és ezeket be is szerezte nekem a bulira. Mindenkit barátként fogadott és végig velünk is bulizott az estében Julival.

A helyszín maga nagylétszámú swinger partyknak adhatna otthon, mert hatalmas, de Robi szeretné megőrízni ezt a családias hangulatot, így nem törekszik nagyobb marketingre. A lehetőség pedig benne van…A messzebbről érkezők részére vagy azon vendégek számára, akik nem szeretnének alkoholfogyasztás miatt kocsiba ülni, lehetőség van az ottalvásra. Itt azonban nem az éjszaka összegyűrt lepedőn kell lehunyni szemünket, mert külön szinten, 2 ágyas szobákban van a szállásolás. Reggel azért itt is persze jöttek hangok a szobákból…Lépjünk be…Érkezéskor kicsit elbizonytalanodtunk. A duna parti utcában zárva lévő üzlethelyiségek között, egy Bringaszervíz bolt előtt álltunk tanácstalanul. Éppen érkezett egy pár, így biztosak lehettünk benne, hogy jó helyen járunk. Robit telefonon hívtuk és engedett be minket.

Hatalmas sötétítő függönyön átlépve már fények és hangok sejlettek.Az épület maga valaha egy Panzió lehetett, az elrendezés legalábbis erre utal.

A földszinten egy kis recepción keresztül jövünk be, Robi már adja is a karszalagunkat és a szekrénykulcsunkat. A többi klubhoz hasonlóan a kulcsot minden használatnál itt vehetjük fel és adjuk le, lévén, hogy hiányos öltözetünkön nem tudjuk hová rejteni.

A kinti hidegről érkezve kellemes meleget érzünk, a kandallókban ropog a tűz. Izzott a levegő.Egy étkezőbe lépünk be, ahol már részben ismerős társaság fogad minket. És tényleg fogadnak. Felállnak, bemutatkozunk, körbe érnek a puszik. Áthaladva a helyiségen- kicsit szűkösen a székek között- hátul, elrejtve vannak a szekrények. Átöltözünk vagy inkább vetkőzünk és Lala körbevezet minket az épületen.

Furcsa mód a catering nem az étkező helyiségben van tálalva, hanem az előkészítő konyhában. Gusztusos és finom minden, de nem elegáns így. Az italpultot és a táncteret ezen a hinterlandon keresztül közelítjük meg. Nem tudom, hogy lehetne ezt átalakítani, de nem túl szerencsés megoldás. Annál szívesebben érkezünk azonban meg a pulthoz, hiszen Robi már Aperollal vár engem, minden, számomra kedves hozzávalóval. A tálalással kapcsolatos minden negatív érzés hamar oldódik ettől a figyelmességtől. A tánctér nem nagy, de ennek a kis társaságnak mégis ideális, többen megmozgatják ily módon is magukat, éppen retró hangulat uralkodik.

Az étkezőből nyíló teraszon engedélyezett a dohányzás, így időnként kiürül a szint és ott zajlanak a beszélgetések.Lala a kijárat felé vezet minket, egészen a pincébe, amit ez alkalommal nem vettünk igénybe, de egy hatalmas disco terem található itt- rúddal, kis színpaddal, kanapékkal. Szerencsére fantáziával megáldott a természet, így láttam magam előtt, ahogy itt tombolunk. Bízom benne, lesz ilyen alkalom…Az első emeleten két nyitott tér kínál teret a Gang Bang partykra. Nagyjából egy órával később a Biliárd szobában indítottunk saját szabályokkal játékot… A matracok kényelmesek az itteni ágyakon, de némelyiket lecserélném nagyobbra, mert zavaró volt, hogy elcsúszkáltak. Ezt csak azért jegyzem meg, mert másba nem tudok belekötni 🙂

A szint másik felében privát szobák találhatóak. Teszteltük mindegyiket 🙂 Átmentek…A második emeleten a már említett lakószobák vannak. Sajnos nem tudtuk kipróbálni, mennyire hallatszanak fel hangok, mert utolsók között tértünk nyugovóra reggel 6 körül. Az ágyam tiszta és kényelmes volt, így kipihentem magam a hosszú visszaút előtt.Két fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére, egy a földszinten, egy az első emeleten. Mindegyik tiszta, tágas.Condom, lepedők, törülközők itt is több helyen kihelyezve.Értékelésem 5- ös skálán:Első benyomás: *****Robi vendégszeretetete és odafigyelése megalapozta az első benyomást. Várakozással teli hetem volt. A facebookon található fotók alapján teljesen másra számítottam. Inkább egy szórakozóhelyre, mint privát térre. Ez nem negatívum, tetszett így is a hely, csak más volt az elképzelés.

Ár/érték: *****

Az árakat reálisnak tartom, pesti viszonylatban mindenképpen.

Design: ***

A berendezés átlagosnak mondható, nincsenek kopott bútorok, tiszta és barátságos minden, de nincs semmi flanc se. A terek sejtelmesek, színes leddel megvilágítva- abszolút megfelel egy swinger térnek.

Higiénia: *****

Sötétben és világosban is tisztának tűnt minden.

Kiszolgálás/személyzet: *****

Abszolút csillagos ötös, fentiekben kifejtettem, de itt is köszönöm a szíves vendéglátást.

Vendégkör: ****

A kis létszámú vendégek között is mindenki megtalálta a számítását. Voltak, akik szórakoztattak minket, másokkal kellemes beszélgetésekbe lehetett elegyedni.

Marketing/ kommunikáció: *

Bőven van, mit javítani, fel lehetne turbózni, de megértettem Robi álláspontját, melyet szintén kifejtettem fentebb.

Összességében teljesen pozitív az élmény, szívesen megyek máskor is és invitállak Benneteket is 🙂

Ors


Klubtúra 3. állomás….

Sziasztok!

Ezúttal a korábbi budaörsi Club Paradise kerül terítékre 🙂Halloween után írtam az alábbi beszámolót.

Egy rém partyra érkeztem, bár legnagyobb meglepetésemre senki más nem öltözött be, még Ági és Zsolti, a klub üzemeltetői se. Ez volt a harmadik látogatásom, szándékosan nem az első után ragadtam billentyűzetet…A klubot Both Gábor jóvoltából világosban is volt lehetőségem szemügyre venni, hiszen Gábor ide szervezte pár hete a fotózásom. Csodás erotikus képek készültek- remek hangulatban. Ezúton is köszönöm Tündi, Gábor, Dávid … Nem, ne keressétek a helyszínfotók között a képeket- ezek nem publikusak 😉

Újfent kérlek Titeket, hogy osszátok meg Ti is velünk a tapasztalataitokat, véleményeteket.

A pontozás saját, szubjektív ítéletem alapján történik. Mindenkinek joga van a más véleményhez 😊

Alap infók:

A klub hivatalos neve: Club Paradise

Cím: Budaörs, Hóvirág utca 50. (a cikk írása óta a klub elköltözött!!!!- új helyszín: Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor utca 52.)

Honlap: [www.swingerparadise.hu](http://www.swingerparadise.hu/)

Facebook: zárt facebook csoportjuk van, melybe a honlapon keresztül lehet kérni a felvételed.

Email: swingerclubparadise@gmail.com

Telefon: +36 70 626 0909

Nyitva tartás: honlapon feltüntetve- Heti 4 napot vannak nyitva.

Bejelentkezés: Telefonon a fenti számon, továbbá emailben.

Solo férfiaknak a bejelentkezés kötelező!

Árak függenek attól, mely napokon érkezünk:

Pároknak: 6 000 Ft- tól 15 000 Ft- ig,

Uraknak 6 000 Ft- tól 16 000 Ft- ig,

solo hölgyeknek ingyenes.

Vendégkör: A Paradise valahol félúton van a magánpartyk világa és a Tik Tak vagy a DL forgataga között… Nagyjából állandó vendégkörrel, régi swingeresekkel. Huszonévesek is megfordulnak, de akárcsak máshol, itt is a 30- as, 40- es korosztályé a főszerep. Kedves emberek, kellemes beszélgetések, de nem az elit. A helyszín 80 főt tud befogadni, most szombati létszám valahol 20 főnél megállt, akárcsak előző látogatásomkor.A házigazda Ági és fia, Zsolti beleolvadnak a vendégkörbe, ismerősként fogadnak mindenkit. Zsolti közvetlenségét volt, hogy tolakodónak éreztem, de a nem itt is nem, melyet tiszteletben is tartott.Szolgáltatásként Laci, az önjelölt masszőr áll rendelkezésre, aki maga is swinger. Jobb, ha tudjátok, Tik Tak Zsoltival ellentétben itt aztán nincsenek határok, a szombat este legizgalmasabb pillanatai a masszázságyon történtek… A jelen lévő férfiak természetesen örömmel nyújtottak segítő kezeket Lacinak. Ő csak hölgyeket vállal, viszont díjmentesen, önmaga és a nők örömére.

Ottalvásra törzsvendégeknek van lehetőség.A parkolás a klub környékén borzasztó. Lényegében egy szűk, családi házas utcácska, a ház előtt mindössze két parkolóhellyel.Lépjünk be…Budaörsi hegyoldalba épült, 300 nm- es házhoz érkezünk. Ha sikerül bravúrosan parkolni, kovácsoltvas kapun lépünk be a swinger birodalomba.A bejáratnál kis pult mögött fogad Zsolti és fizetés után nyújtja a kulcsunkat.Ez a legfelső szint, ahol elsőként az öltözőbe lépünk. Kissé szűkös a tér, négyen már össze kell húznunk magunkat, ha együtt vetkőzünk (nézőpont kérdése, hogy ez pozitív vagy negatív). A bádog szekrények kicsit retró hangulatot idéznek, de a célnak megfelelnek.Az öltözőn kívül három kis kulccsal zárható privát szoba és egy fürdő kapott helyet itt fent.Egy szinttel lejjebb érve a Társalgóban található kanapékról kiváló kilátás nyílik, hogy mustráljuk az éppen érkezőket. A bárpultnál már kapjuk is az italunk és közben lessük, vannak- e ismerős arcok. A pult és a kanapé között táncra invitáló rúd kínálja magát.Nincs külön étkező helyiség, a Társalgó egy sarkában van felállítva az ételpult, melyre itt is hagyományos falatok kerültek. Egy 6 személyes körasztalnál fogyaszthatjuk el a felpakolt finomságokat. Étel- italfogyasztás a Paradise- ban is csak ebben a helyiségben engedett.Fontos információ lehet, hogy a Társalgóban engedélyezett a dohányzás is!A pulttól balra nyílik az én romantikus lelkem kedvenc tere, a királyi szoba, egy nagy baldachinos ággyal, felettünk hatalmas tükörrel. Az ágyhoz láncok vannak rögzítve, alkalmat kínálva egy kis bilincses játékra. Privát, sarokkádas fürdőszoba is tartozik a kilinccsel zárható szobához.A kovácsoltvas korlátba kapaszkodva tovább haladva lefelé a márványlépcsőn, megérkezünk a Wellness szintre. Mielőtt betérnénk a medencetérbe, balra veszem az irányt, bekukkantok a BDSM kuckóba. Eszközöket a bárpultnál kérhetünk, izgalmas graffiti díszíti a falakat.Közvetlenül mellette van a honlap szerint az exhibicionisták kedvelt helye, a Tükrös szoba. Ez lényegében egy hatalmas matraccal fedett, a falakat több oldalról tükrökkel borított kéjszoba, szexhintával. Itt nincs ajtó, bárki betérhet és kedve szerint nézelődhet vagy beszállhat a játékba.A végére hagytam a Wellness részleget. Vízimádó énem mindig örül, ha meztelenül csobbanhat a habokban. Itt egy kis csalódás ér. A medence vize hideg, a jacuzzi ugyan üzemel, de már nem működik egyik programja se. Ennek ellenére természetesen nem tart vissza még a halloween- i arcfestés se attól, hogy megmártózzak.A vizes programok mellett itt egy finn szauna is helyet kapott.

A medence szélén, cseppet sem intim közegben áll a masszázságy, amely használatáról fentebb már ejtettem szót. A víz felerősíti az innen érkező hangokat, a fürdőzők végig csodálhatják az ágyon vergődő nők kéjutazását.Természetesen Condom, lepedők, törülközők itt is több helyen kihelyezve.

Értékelésem 5- ös skálán:

Első benyomás: ***

A honlapon luxus villát említenek, amelybe érkezünk. A hely valaha tényleg ezt a benyomást kelthette, de a belső tereken, bútorokon eljárt már az idő, ráférne egy frissítés.

Ár/érték: *****

Az árakat elfogadhatónak tartom, aki nem szeretné szélesebbre nyitni a pénztárcáját, annak lehetőség van kedvezőbb áron bejutni kevésbé felkapott időpontokban.

Design: ***

Luxus érzéstől messze áll, közepes kategóriába sorolnám a berendezést. Szakadt, kopott bútorokkal nem találkoztam, de ráférne már egy felújítás a helyre.

Higiénia: ****

Sötétben és világosban is tisztának tűnt minden, mégse volt a makuláltan tisztaság benyomásom.

Kiszolgálás/személyzet: ***

Ági és Zsolti kedvesek és segítőkészek. Zsolti nekem kicsit sok volt, a masszőr Lacin pedig sokáig agyaltam utána, hogy ez előny vagy hátrány, hogy ilyen szinten belefolyik az éjszakai életbe. Ha úgy tekintek a helyre, mint nyilvános szórakozóhely, akkor semmiképp. Ha viszont magánbuliként nézek rá, akkor még beleférhet. Ezt döntse el mindenki maga 🙂

Vendégkör: ****

Nehezen döntöttem itt a csillagok számánál, mert alapvetően szimpatikus, jókedvű, barátságos közeg van, mégse éreztem otthonosan magam közöttük. Nem volt számomra negatív élmény senki se, így megérdemli a hely a 4 csillagot tőlem.

Marketing/ kommunikáció: ****

Azt kell, hogy mondjam, nekem a Paradise honlapja a leginkább megnyerő a többi klubbal összehasonlítva. A logojuk elegáns, exkluzív helyről árulkodik, az oldalon minden lényeges információ fent van és könnyű eligazodni rajta. A facebook csoportba elküldtem a jelentkezésem, izgalommal várom, mi lesz ott a benyomásom (ha bevesznek…)

Összességében ugyan nem nyert meg állandó vendégének magának a Paradise, de ha invitál valaki, szívesen megyek még. Egy kielégítő választéknak mindenképpen jó a többi klub mellett 🙂

Ors


Sziasztok!

Megpróbálom kiegészíteni az Orsi által elkezdett Klubtúra bejegyzéseket, ha már a vidéki klubok bemutatásának egy része felkerült erre az oldalra.

Jelen esetben a budapesti Dreamland Swinger Clubot veszem górcső alá, mint talán az első megnyitott budapesti swinger klubok egyikét. Mondhatjuk azt, hogy a swinger klubok ős-anyját. (Ami persze nem teljesen igaz, hiszen az első hazai klub a Máté utcai volt, ami számos néven üzemelt hosszú évekig… a régi motorosok EMSE- ként, de a legtöbben mindenki csak Máté utcaként hívja a mai napig)

Alap információk:

A klub hivatalos neve: Dreamland Swinger Club

Cím: 1105 Budapest, Gitár utca 11,

Honlap: www.swingerdreamland.hu (magyar és angol nyelvű)

E-mail cím: dreamlandbudapest@gmail.com

Telefon: +36 20 250 68 86

Közösségi média: A klubnak van facebook oldala (www.facebook.com/dreamlandbudapest), de ez inkább csak tájékoztató jelleggel működik, mint közösségi térként.

Nyitva tartás normál időszakban:

Szerda: 18.00- 24.00

Péntek- Szombat 21.00- 05.00

Bejelentkezés: telefonon lehetséges a fenti számon nyitvatartási időben, vagy a klub honlapján van lehetőség, regisztráció után. Általában nem szükséges a bejelentkezés. Viszont fontos információ, hogy szombaton csak párok látogathatják a klubot.

A belépő árakat a honlapon megtaláljátok. Sajnos eddig minden évben volt áremelés, remélhetőleg 2021-ben majd a 2020-as árakon nyit újra a klub.

Vendégkör:

Jellemzően multikulturális a vendégkör. Sok külföldi és távoli országbeli is látogatja a klubbot honfitársainkon kívül, akár ez még egzotikumot is csempészhet a swinger hétköznapokba. Általában egy gyengébb látogatottságú napon is vannak annyian a klubban, mint esetleg más kisebb klubban egy nagyon erős szombaton.

A látogatók korosztálya széles skálán mozog, a 18. életévét betöltöttektől kezdve egészen a szépkorúakig. De jellemzően itt is a 30-as, 40-es korosztályból áll a klub fő vendégköre.A pénteki – általában teltházas – napokon viszont nagyon eltolódik a szóló férfiak aránya a párok számához képest, a pénteki napot ezért csak azoknak ajánlom, akik erre vágynak vagy ez nem zavarja őket.

A szombati nap csak a pároké. Talán ez a klub vállalta fel először, hogy akár a kezdeti pofit veszteség mellett is kitartanak a csak párok beengedésénél. Respekt!

A klub üzemeltetője és a személyzet az elmúlt években többször változott, a klub tulajdonosa pedig inkább a háttérben marad.

Programok, témaestek:

Habár minden héten egyedi tematikával vannak a rendezvények szervezve a party info szerint, de ezek szigorúan kötődnek a már bevált swinger témákhoz.

Szombatonként általában éjfélkor kerül sor külsős női/férfi sztriptíz bemutatóra, illetve tombolasorsolás is van kisebb nyereményekért. Pénteken és szombatonként helyi DJ is szórakoztatja a vendégeket.

A Club bemutatása:

Maga a Club egy kétszintes és tetőtér beépítéses családi házban található Kőbányán.Vidékről érkezők részére vagy azon vendégek számára, akik nem szeretnének alkoholfogyasztás miatt kocsiba ülni, lehetőség van az ott alvásra.

A klub előtt az utcán bőven van elég szabad hely az autóparkolására. A bejáratnál kapucsengő van, a klubba történő bejutás gyors.

A ház első szintjén található a fogadótér, ide egy kivilágított kültéri lépcsősor visz fel. Az ajtónál általában kedvesen fogadnak, belépve a folyosóra, balra van a recepció. Itt lehet bejelentkezni, ahol elkérik a hozzájárulást és cserébe adnak öltözőszekrény kulcsot. A klubban nem használatos a karszalag rendszer. Szombatonként van férfi masszőr a hölgyek részére, ezért a szolgáltatásért külön kell fizetni.

A folyosón található egy fogas a kabátoknak, illetve érdekességként van egy szekrény a választható pótpapucsok részére, ha valaki esetleg a sajátját otthon felejtette.

Szintén ezen a folyosón található a nem túl tágas öltöző, ahol 2-3 pár tud egyszerre átöltözni és a ruháját a szekrényben hagyni.„A szekrénykulcsokat kérjük nem elhagyni a gabalyodásokban”.

Az öltöző helyiség mellett magunkhoz vehetjük a hely által biztosított törülközőket is.Az öltöző mellett balra és jobbra is egyaránt található WC, zuhanyzó.Az öltözőből kilépve már rögtön a klub hangulatvilágított előterébe érkezünk meg.Az előtérben található a klub italpultja, előtte 3-4 kényelmes bárszékkel. Általában a pult előtt ülve vagy állva ismerkednek az emberek. Szintén itt látható egy, a 90-as évekből itt ragadt cornelius Coca-Cola italautomata és a gyümölcslé adagoló is, ami „szerencsés” esetben nem üzemel.

A bárpulttal szemben egy számítógép monitor is el van helyezve a kor szellemének megfelelően az internet – és a foci – függőknek.Az előtérből nyílik az étkező, a svédasztalos kiszolgálórésszel és a felső szintre vezető csigalépcsővel.Az étkező az egyik legkulturáltabb rész a klubban, korrekt négyfős asztalok vannak, akár párok is leülhetnek egymással szemben. Persze ilyenkor is megy a stírölés, hogy éppen ki megy fel vagy le a csigalépcsőn. Az asztalokra hangulatos mécsesek vannak kihelyezve.

A svédasztal kínálata nem nagyon változott az évek során, kb. 3 főétel körettel, saláták és némi desszert. Ha ez elfogy, akkor pedig pizzát szokott rendelni a klub vagy szendvicset készítenek.

A bárpult mentén továbbmenve nyílik a klub központi ismerkedős tere, ahol U-alakban és elszórtan is bőr ülőgarnitúrák vannak elhelyezve, előttük kisebb asztalokkal.

A kanapék előtt van a tánctér egy klasszikus diszkó gömbbel, és van egy sztriptíz rúd a táncolni vágyóknak, illetve a DJ pult is itt található.

Ebben a térben lehetne nézni – igény esetén – a falra projektorral kivetített pornófilmeket. Azért csak lehetne, mert a projektor is inkább muzeális jellegű, a vásznon már csak elmosódott árnyak látszanak.Van egy innen nyíló kisebb, kétszemélyes beugró szoba is, általában nem nagyon használják.

A központi tér rákfenéje az itt történő dohányzás. Néha tényleg sűrű a füst, a friss levegő beengedése miatt szoktak ablakot is nyitni, több-kevesebb sikerrel. Sajnos a szmog sok embert elriaszt a klubtól.

Szintén megosztó véleményeket hallani a péntek-szombat esti táncos mulatozásokról. Az biztos, hogy vannak személyek, akik elsősorban az italozás és táncolás miatt járnak a klubba, és csak másodlagosan a szex miatt. A zene pedig olyan hangos, az emeletre is felhallatszik. Így néha tényleg nehéz ismerkedni is a kanapékon ülve, hogy közben nem halljuk egymás szavát.

Az étkezőből csigalépcső vezet fel a felső szintre („Stairway to heaven”). Magas sarkú cipőben óvatosan lépkedj kedvesem.

Felső szint:

Dreamland talán a legnagyobb alapterületű swinger klub kis hazánkban. A felső szinten található a sötét szoba, a kukkoló szoba, a második zárható szoba, a piroslámpás szoba és a neonfényes tükörszoba. Továbbá ezen a szinten található egy kisebb szauna is, illetve van két zuhanyzó és WC.A klub egyik legsikeresebb helyisége a 6-8 fős zárható szoba.„Óh, ha azok a falak mesélni tudnának…” A szoba előtt néha sorban állás is szokott lenni. Arra nem térnék ki, hogy páran be is kopogtatnak az ajtón türelmetlenül vagy kéretlenül…Egyébként a felsőszinti folyosó az, ahol a szólós pasik szoktak fel-alá sétálgatni. A folyosó egyik sarkában van egy szex hinta is.

A legkisebb helyiség a kukkoló szoba, a hely szűkössége miatt max. 2 pár fér be ide.A sötét szobába szintén be lehet kukucskálni, ahol általában 3-4 pár szokott egyszerre rosszalkodni.

A neonfényes szobában is van egy lelógó hinta, én többször belevertem már a fejem véletlenül.

Sajnos a klubban csak ebben a helyiségben van tükör a falon.A „piroslámpás” szoba se mindig piros színű, de valahogy nekem ez így maradt meg az emlékeimben, még a járvány előttről. Ez a helyiség a felső szint legforgalmasabb játszótere, akár 20-25 vendég is jól érezheti magát itt.

Alsó szint:

A közösségi térből egy keskeny lépcsőn lehet lejutni a klub alsó szintjére. Itt található a jakuzzi, egy kellemes és nagy küzdőtér, a 8-10 személyes zárható szoba (külön BDSM részleggel), illetve zuhanyzó, WC.

A masszőr is ezen a szinten dolgozok. A háttérben halkabb, lágy zene (főleg Barry White) szól.Ez az alsó szint a 2000-as évek közepén lett megnyitva a nagyközönség részére. A jakuzzi se egy mai darab, a csere mindenképpen ráférne.Az alsó szinten a lépcsőzetes küzdőtér teljesen egyedi kialakítású, nekem az egyik kedvenc helyem. Mondhatjuk, hogy ez a leterített matracos rész a fő küzdőtér, amit egy függönyháló ölel körbe.

Az itt történő eseményeket akár a puha kanapékról is lehet ülve szemlélni.

Az alsó szinti zárható szoba hangulatvilágítása viszont csapnivaló.A BDSM szobába pedig csak a zárható szobán keresztül lehet el jutni, ami okoz néha összenézést a két helyiség használói között.

Óvszer, lepedők, törülközők és vizes ballon (műanyag pohárral) több ponton is van kihelyezve.

Értékeléseim az 5-ös skálán:

Első benyomás: *****

Nagyon pozitívként értékeltem, hogy belépve valóban klubhangulat van, nem pedig azt éreztem, hogy egy családi ház látogatásán vagyok.

Nagyon jó, hogy nincsenek utcai ruhában a vendégek és a személyzet.

Az is jó, hogy nem rögtön a „házigazdával” kell bájcsevejt folytatni, hanem hagynak időt feloldódni a társaságban.

És még valami plusz: kérés esetén körbevezeti a személyzet az új vendégeket, akár idegen nyelven is.

Megjegyzem, hogy az öt csillagban azért benne van egy erős nosztalgiafaktor is.

Ár/érték arány: ****

A belépő árat nem tartom túlzottan magasnak (de olcsónak sem), viszont ennyi pénzért elvárná az ember az üzemeltetéstől, hogy a belépődíj egy része az évek során legyen visszaforgatva az épület felújítására, karbantartására.

Pozitívnak tartom, hogy a többi kisebb klubhoz képest ide megfelelően nagy létszámban járnak az emberek. Maga a klub tényleg olyan, mint ami a honlapon vagy a hirdetésekben is fel van tüntetve.

Épület/Design: ****

Funkcionalitását tekintve a legjobb elrendezéssel kialakított hazai klub. A klub jelenlegi állapota viszont hagy némi kívánnivalót maga után. A világításra sok helyen ráférne egy átgondolt felújítás. Nem csak ebben a klubban, hanem máshol is probléma, hogy a hangulatvilágítást összekeverik a gyér fénnyel. Szerintem egyedül csak a sötét szoba legyen sötét szoba, a többi helyiségben legyen megfelelő vagy állítható a fényerősség.Tetszik a fenti szinten az egyedi falfestés, de a folyosón a tapéta foltos hiánya sokat ront az összképen.

Alapvetően a bútorokkal nincs különösebb probléma, az ágyak betöltik a funkcionalitásukat, a kanapékon pedig sokat ültek. A zuhanyozóknál szintén kellene egy felújítás. A klíma rendszer is teljes cserére szorul.

Ja, és a felső szinti zárható szoba néha beázik.

Higiénia: ***

Ez egy érzékeny pont a klubban. Vannak higiéniás problémák, amiről az Üzemeltetés tehet, és vannak, amiről a vendégek. Hiába van kiírva nagybetűvel a jacuzzinál, hogy „NO SEX”, ezt sajnos nem sokan tartják be a vendégek részéről. Szintén kívánnivalót hagy maga után a zárható szobák átvétele, mert az előzően benntartózkodók ritkán takarítanak el maguk után, a személyzet pedig nem mindig lehet ott.

Az étkezőben és a svédasztalnál is lehetne gyakrabban takarítás és checking, ez a vendégek sűrűjében nehezen valósul meg.

Azt pedig nem várom el, hogy az ágyakat és kanapékat lefertőtlenítik, amint feláll róla az ember. Ilyet csak Franciaországban láttam eddig, de még a járvány előtt.

Kiszolgálás/személyzet: *****

A kiszolgáló személyzet az egyik nagyon pozitív dolog a klubban.

A fiatal srácok az erre a munkára rendszeresített fekete munkaruhájukban diszkréten végzik a dolgukat, beleolvadva a háttérbe. Az ital kiszolgálása gyors, a poharakat pedig hamar elmosogatják.

Vendégkör: ***

Sokkal nagyobb szűrést kellene alkalmazni a klubnak, különösképpen a pénteki (szóló férfi) napokon. Valljuk be, a swinger életmód nem mindenkinek való. A klubra egyébként nem jellemző a sznobizmus, de a páros napokon azért megfigyelhető egy kisebb klikkesedés.

Marketing/ kommunikáció: *****

Magának a helynek nem is kellene külön marketing vagy reklám, hiszen nagyon magas a klub ismertsége. Tipikusan az az a hely, amit egy swingeresnek minimum egyszer az életben látnia kell.

Speciel nekem az is tetszik, hogy a club nem hirdeti magát orrba-szájba mindenhol fals túlzásokkal, meghagyva egy kis titokzatosságot a klub körül.

A honlap design-ja nagyon tetszetős, az egyik legjobb a hazai klubok közül. Alapvető itt is, hogy a honlap legyen angol nyelvű.

Kíváncsi vagyok, hogy az idei újranyitáskor mennyire lesz majd felújítva a klub, mennyi újdonság lesz benne, illetve sikerül-e valami XXI. századi megoldást találni a dohányzásmentességre. De ha igényli a klub vezetése, akkor még vannak további ötleteim az üzemeltetés színvonalának emelésére.

  • Kicsit kiegészíteném 🙂 Az őszi látogatásomkor már kialakítottak egy dohányzó fülkét a tánctér mellett, csak ott lehet dohányozni (vagy inkább fuldokolni, mert a kb 3 nm- ben a szellőző ellenére megreked a füst) . Talán ez a helyiség lehetett Anett által írt 2 személyes szoba korábban… Személyzet. Az ajtóban álló biztonsági őrtől a recepciós fiún át a pultos hölgyig, egy mosolyt nem láttam senki arcán, ridegek voltak. A 4 csillagot a design- ra erősen túlértékeltnek tartom… A szőnyegek kopottak, a tapéta málik, a bútorok régiek, a matracok némelyike csupaszon… Én 2 csillagot adnék… Első benyomásom nekem – 5 csillag volt, 10 perc után szó szerint kimenekültem… Pénteki napon voltam, amikor is korlátlan létszámban engedik be a solo férfiakat…. a Tik Tak után úgy éreztem, mintha a Rózsadomb után a Práter utcába keveredtem volna… Várom az alkalmat, hogy bizonyítson nekem a klub, mert annyian szeretik, de nem értem az okát…- Ors


Értékeléseink alapján az eddig látogatott klubok ennyi csillagot kaptak:

1. Tik Tak Swinger Klub: 31 csillag

2. Dreamland Swinger Club: 29 csillag

3. Club Intimission: 28 csillag

4. Club Paradise: 25 csillag

A szegedi 3 Majom és a nyíregyházi Plusz1 Swinger klubok bemutatása hamarosan…..