+36303588161

Blog

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és/vagy fordításunkat olvashatjátok 🙂 Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk….


Útmutató kezdő swingereknek….

Abszolút érett már e cikk….

Mielőtt azonban ezzel a témával foglalkoznánk, emlékeztetnünk kell Benneteket, hogy nem szabad becsapni, elcsalni felkészületlenül és rávenni a párodat a swingerre! Túl sokan élnek boldogtalan kapcsolatban és megpróbálják olyanná változtatni társukat, amilyen valójában nem. Körülbelül ugyanakkora az esélye annak, hogy meg tudod „győzni” boldogtalan partneredet a swingerről, mint meggyőzni valakit arról, hogy váljon homoszexuálissá. Valaki vagy homoszexuális, vagy nem, és a párod vagy szexpozitív személy, akit vonzhat a swinger életmód, vagy nem. Nem fogod meggyőzni őt, hogy változtasson azon, aki ő maga! Ha megpróbálod becsapni őt vagy önmagadat, elhitetve ezzel, hogy ez a jó út, az garancia arra, hogy mindent tönkre teszel!

Tehát hogyan kell kezdeni…

Remélhetőleg nagyszerű kapcsolatban éltek. Szereted a párod és a szex csodálatos. Talán néztél egy filmet, és láttál benne swinger jelenetet, és most azon tűnődsz, milyen lenne, ha…. Gondolkodsz már ezen egy ideje, és úgy gondolod, hogy jó lenne a kapcsolatodnak? A nagy kérdés, hogy hogyan hozd fel a párodnak azt, hogy Te nyitott lennél e világ felé? A válasz: Óvatosan, nagyon óvatosan!

Álljunk meg egy percre! Mindig azt hangoztatom, hogy az őszinteség fontos! Csakis teljesen őszintén lehet élni a swinger életmódot.

Az őszinteség valóban kell! De nem kell ajtóstól rontani a házba! Amikor a swinger életmódot felhozod a párodnak, jónéhány zavaros és aggasztó gondolat támadhat a fejekben. Íme néhány a leggyakoribb életmódbeli aknák közül, amelyeket óvatosan le kell fegyverezni, és kockáztatni…

A leggyakoribb aggodalmak a swingerrel kapcsolatban…

Féltékenység – Amikor szeretsz valakit, tiszteled és becsülöd őt. Teljesen természetes, hogy féltékenység támad fel benne, amikor arra kéred, hogy ossza meg mással azt, amit a legjobban szeret az életében- Téged. Ha nem féltékeny, akkor elgondolkodhatsz azon, vajon valóban szeret- e? Biztosítanod kell őt, hogy ő az első számú nő/férfi az életedben! Együtt élitek meg az élményeket, és együtt jöttök haza! A swinger élmény ideiglenes, de a kapcsolatotok örök!

Bizonytalanság – A partnered elkezdhet tűnődni, miért akarsz másokkal szexelni? Azért, mert nem elég jó neked? Mindenki kicsit elégedetlen a testével, a szexuális teljesítményével és számos dologban bizonytalan az életében. Emlékeztessed őt arra, hogy Ő tökéletes számodra! Nyugtassad meg őt azzal, hogy gyakrabban bókolsz neki, és kimondod az érzéseidet, vágyaidat, amit a látványa, a kisugárzása, a szexi teste kelt Benned! Próbáld meg felhozni példaként neki a főzési analógiát… Egy jó steak fantasztikus, de néha nem árt, ha a steak mellett saláta vagy krumpli is van, esetleg szívesen ennénk sajtburgert – csak a változatosság kedvéért. A sajtburger nem jobb, de élvezetes, mert más. Ezenkívül emlékeztet arra, hogy értékeld a csodálatos steakjét!

Zöldebb legelők keresése – A másik, ami általában aggodalomat szülhet a partneredben, hogy helyettesíteni szeretnéd őt. Fontos megértetned Vele, hogy erről szó sincs, egyszerűen olyan új élményeket szeretnél vele közösen megélni, melyre szükség van további partner vagy partnerek bevonására, hiszen ketten nehéz megélni például az érdeshármas élményét…. És nyilván nem vállalkozik senki se nemváltó műtétre csak azért, hogy a partnere azonos neművel is megélhessen szexuális kalandokat…

A swinger biztonságos módja lehet a párkapcsolat védelmének, miközben változatosságot kölcsönöz a szexuális életnek. A swinger életmód tele van boldog, stabil kapcsolatban élő párokkal. Nem akarnak lenyúlni Téged! Ha más swinger párokkal játszotok, akkor megvéd Benneteket azoktól az egyedülállóktól vagy a közelmúltban elvált emberektől, akik esetleg érzelmi kötődést szeretnének kialakítani, hiszen a swingerben még a szóló emberek is szabálykövetők és tiszteletben tartják a párokat. Aki nem így viselkedik, azt nagyon hamar kiközösítjük…

Félelem – Még akkor is, ha párod tisztában van azzal, hogy mennyire szereted és értékeled őt, és biztosnak érzi a kapcsolatotok, továbbra is fennáll a félelem, hogy a másokkal való szexuális kapcsolat kockázatot jelenthet. Ezért lassan kell haladnotok, és egy csapatként kell működnötök. Nem véletlenül szoktuk hangoztatni, hogy a swinger megkövetel bizonyos szintű EQ- t és IQ- t, hiszen két értelmes ember pontosabban kommunikál egymással, megfelelő döntéseket hozhatnak, ami tovább emeli a kapcsolatot anélkül, hogy károsítaná azt. Tehettek óvintézkedéseket, például megállapodhattok a biztonsági szabályokról. Hozhattok például olyan szabályt, hogy nem játszotok az otthonotokhoz vagy munkahelyetekhez közel, inkább más városba utaztok klubba vagy találkozásokra. Vagy kizárhatjátok a csókot más partnerrel- erősítve ezzel azt az intimitást, ami csak köztetek van meg… Olvassatok vagy kérdezzetek utána, más párok milyen szabályokat hoznak- sokat lehet tanulni tapasztalt swingerektől.

Érzéki felfedezés…

Szóval, hogyan közölheted valódi érzéseid imádott pároddal? Első körben együtt nézhettek például olyan filmet, ami a nyitott szexualitásról, a swingerről szól vagy van benne témával kapcsolatos rész… (Nyitva?) Utána megoszthatjátok érzéseiteket a filmmel kapcsolatban. Így könnyen felmérheted, mi a véleménye, milyen félelmei, gondolatai vannak? Persze ekkor a párok többsége nem mer még őszintén beszélni, hiszen fél a másik fél reakciójától vagy akár a saját érzéseitől is… Következő lépésként nézhettek együtt swinger pornófilmet- amelyet aztán szintén kielemezhettek- beleértve azt is, hogy mely jelenetek villanyoztak fel leginkább. Amikor legközelebb a hálószobában lesztek, figyeld meg, hogy partnered szeretne -e szerepjátékot játszani a filmből élvezett jelenetek közül? A közös pornónézés még a vaníliapárok körében is gyakori, és ez nagyszerű módja annak, hogy jobban összhangban legyünk egymás vágyaival és fantáziáival.

Mindezek a szexi kommunikációk arra késztethetik partnered, hogy határozott véleményt nyilvánítson a swinger ellen. Vedd ezt komolyan, és kezeld úgy, mint egy piros lámpát. Tiszteld a véleményét, és ne erőltesd a sajátod! Ha megpróbálod rákényszeríteni partnered arra, hogy elfogadjon valamit, amit nem szeret, károsítja a kapcsolatot! Ha türelmes vagy és tiszteletben tartod partnered érzéseit, hosszú távon jutalomban részesülsz. Lehet, hogy megváltozik a véleménye a swingerről, ahogy elmélyül benne, ha folytatjátok a szexualitás feltárását- akár más irányba is. Nyitva tarthatod a beszélgetést anélkül, hogy nyomást gyakorolnál a partneredre, ami azt eredményezheti, hogy végül felkelti a kíváncsiságát a swinger életmód. Gyakran hallani, hogy a swingerek megemlítik, hogyan beszéltek a témáról évekig, mielőtt végül elég magabiztosnak érezték magukat ahhoz, hogy belevágjanak. Szóval lazíts és ne kapkodj!

Ha párod nem nyilvánított véleményt a swingerről és úgy tűnik, nem zavarja őt az életmód filmekben vagy tévében való ábrázolása, küldj fel egy tesztballont. Talán elmondhatod neki, hogy szívesen játszanál szerepjátékot – elképzelve egy swinger kalandot. Még akkor is, ha partnered pozitívan reagál az ötletre, és élvezi a szerepjátékot, ez nem jelenti azt, hogy készen áll a lépésre. Ne siess!

Hagyd, hogy párod saját tempójában haladjon. Ha túl erősen, túl hamar, túl sűrűn tolod a beszélgetést, akkor a komfortzónáján kívülre költözik, és az eredmény ritkán lesz pozitív. Légy okos és türelmes. Olyan szörnyű, ha csak egy személlyel folytatsz nemi életet, ha az a személy a legcsodálatosabb, akit ismersz? Ha partnered nyitott, a forró fantáziák valószínűleg vágyakká válnak, így újabb lépést tehettek a swingerhez. Ha feltételezzük, hogy csupa zöld lámpát kapsz, vagy legalább semlegeset, akkor haladj tovább – apró lépésenként!

Ha eljött az idő, és mindketten készen álltok a nyitásra, akkor már csak meg kell találni, milyen helyzetben éreznétek magatokat biztonságban. Klub vagy házibuli? Netán édeshármas vagy párcsere otthon vagy egy semleges helyszínen? Ez már egy következő téma…. 😊


SWINGER SZABÁLYOK

A swinger életmód minden párja különböző szabályokat hoz, hogy megvédje kapcsolatukat. Ezek a szabályok gyakran úgy alakulnak ki, hogy illeszkedjenek a kapcsolatukhoz. Előfordulhat, hogy egyes swingereknek nem tetszenek a szabályaitok, vagy Nektek nem az Övéik. Ez teljesen rendben van. Mindannyian tiszteletben tartjuk egymást, és tudjuk, hogy saját kapcsolatunk elsőbbséget élvez minden swinger kapcsolattal szemben.

Ezeknek az ideiglenes találkozásoknak a végén mindannyian hazamegyünk a saját társunkkal. Senki sem akar sértetten hazahajtani, kiabálni, hogy mi történt vagy nem történt az este során. Játsszatok biztonságosan, kövessétek a szabályokat, és csak olyan gyorsan haladjatok, mint a párosotok leglassabb embere. Ne kényszerítsetek senkit arra, hogy megszegje a szabályait. Nincs csak most, csak velünk… A legaléltabb állapotban se szegjük meg a szabályokat és ne is kérjük rá a másik felet se!Íme néhány példa a saját szabályokra, amelyeket meg kell beszélni a partnerünkkel, és meg kell határozni, hogy követni kívánjuk -e őket.

Nincs „A páromért mindent”?

Ez azt jelenti, hogy egyikőtök sem fog játszani, ha valamelyikőtök nem találja vonzónak a játékpartnert. Senki se áldozza fel magát és ne szenvedjen, csak azért, hogy partnere jól érezze magát. Meg kell próbálni megtanulni, milyen ízlése van társunknak, és kitalálni a kommunikáció módját, hogy jelét adjuk szimpátiánknak valamely pár irányába vagy éppen felemelni a stop táblát, ha hiányzik a kémia. A kódszavak vagy jelek használata hasznos lehet.

Nincs csók?

Ez általános szabály az első alkalommal érkezőknél, akik gyakran gyorsan elhagyják ezt a szabályt, ha komfortszintjük emelkedik. Ha még kezdők vagytok, és kényelmesebben érzitek magatokat úgy, hogy a csók intimitását csak magatoknak hagynátok meg, használjátok ezt a szabályt. Sok embernek nehezére esik nem csókolózni szex közben, ezért elutasíthatnak Titeket- de ez az ő veszteségük!

Nincs teljes csere (nincs behatolás)?

Egy másik nagyon gyakori szabály. Egyes párok inkább csak lágy cserét folytatnak. Csókolózni, simogatni, tapogatózni és legfeljebb orális érintkezést akarnak. Sok swinger kezdő így kezdi, és sokan elhagyják ezt a szabályt idővel. Segíthet enyhíteni az érzelmi bizonytalanságot, enyhíteni az STI -vel (nemi betegségekkel) kapcsolatos aggodalmakat, és kiiktatni a teljes cserével járó stresszt és teljesítménybeli szorongást.

Azonos vs külön szoba?

Dönthettek úgy, hogy minden fél ugyanabban a helyiségben éli meg a játékot vagy a párok külön válnak és más- más szobában Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. Meg kell beszélnetek egymással, mi a kényelmesebb számotokra. Vannak párok, akiknek külön játéklehetőségeik vannak, mások jól érzik magukat, ha a lányok is játszanak egymással, és megint mások azt akarják, hogy minden résztvevő mindig együtt legyen. Rengeteg megoldás létezik, ezért döntsétek el, mit szeretnétek mindketten. Készen állhattok arra, hogy ezt a szabályt – és a lista többi szabályát – idővel megváltoztassátok; az emberek fejlődnek, a kapcsolatok és az érzések fejlődnek. A szabályoknak is fejlődniük kell.

Nincs “hátsó ajtós” játék?

A popsi játék sokkal gyakoribb a swingerben, mint a vanília világában, mert a swingerek többnyire nyitottabbak és tudják, hogyan kell gyengéden kihasználni ezt az érzékeny területet is. Néhány igazán tehetséges swinger pontosan tudja a helyes módot az ujjjátékra, a lazításra vagy az anális szexre. Ha a partnerednek nagy mérete van, akkor talán nem erőltettétek a dolgot korábban, de a swingerben találhatsz olyan férfit, aki éppen megfelelő méretű felszereléssel rendelkezik ahhoz, hogy élvezd. Ez megint csak a Ti döntésetek.

Nincs ismétlés?

Egyes párok nem ismételnek játékot ugyanazzal a párral egy bizonyos időtartamon belül (egy hónap, hat hónap, egy év, vagy akár soha), hogy elkerüljék az érzelmi kapcsolatokat. Ez segít abban, hogy a swinger a fizikai élvezetekre korlátozódjon. Más swingereknek azért tetszik ez a szabály, hogy nagyobb szexuális változatosságot élvezhessenek az életben. Ezt a szabályt tetszés szerint módosíthatjátok.

Nincs önálló kommunikáció?

Okosan kell felépíteni a kommunikációt, hogy ne legyen meglepetés vagy titok. Gyakran előfordul, hogy a pár mindkét tagja kezeli a férfi online profilját vagy egy közös profilt, így a hölgynek nem kell foglalkoznia semmilyen idegesítő kamu pasikkal, akik swingereknek adják ki magukat. Ha kapcsolatba léptek egy valódi párral, hogyan kommunikáltok? Vannak, akik szeretik az online flörtölést, míg mások úgy érzik, hogy ez érzelmi problémákat okozhat. A megoldás egy csoportos chat indítása, amivel elkerülitek a félreértéseket.

Óvszer szükséges?

Beszéljétek meg, hogy eldöntsétek az óvszerre vonatkozó irányelveiteket. Szükséges az óvszer orális kapcsolódásnál is? Belementek a játékba egy másik párral, akik nem mindig használnak óvszert? Egyes párok óvszer nélkül szexelnek a swingerben, ezt tisztázzátok előre velük, mielőtt találkoztok.

Kerülni vagy keresni az unikornisokat?

Az egyedülálló hölgyek, az egyszarvúak, félelmetesek lehetnek. Az egyedülálló hölgyeknek határozottan nagy a keresletük a swingerben. A legtöbb swinger egyedülálló hölgy elképesztően félelmetes. Egyes unikornisoknak további igényeik/szabályaik lehetnek, hogy biztonságban és kényelmesebben érezzék magukat egy pár vagy egyedülálló srác mellett. Ezen szabályok miatt néhány pár nem érdeklődik az unikornisokkal való játék iránt. Még egy szuper értelmes egyszarvú is, aki nem tesz semmi rosszat, leleplezhet néhány problémát a kapcsolatunkon, mert hármasban ritkán valósul meg mindhárom ember tökéletesen egyenlő odafigyelése. Egyes párok inkább leegyszerűsítik, és csak párokkal kezdenek, hogy senki ne érezze azt, hogy kimarad vagy figyelmen kívül van hagyva.

Alkoholkorlátok?

Általában rengeteg pia van a swinger bulikon. Csakúgy, mint az illegális drogok, a túl sok ivás is ritkán vezet jó döntésekhez. A túl sok ivás véletlen szabálysértéshez is vezethet. Érdemes korlátozni a piát. A legtöbb swinger srác természetesen kevesebbet iszik, mert senki sem akarja, hogy alkohol okozta kudarc induljon el, amikor dögös hölgyek veszik körül. A kezdő hölgyek hajlamosabbak a túlzott mértékű ivásra, hogy oldódjanak. Legyen mértékletesek, figyelje az alkoholfogyasztásra – és figyeljétek egymás fogyasztását is. Ha a partnered túl sokat ivott, akkor valószínűleg jobb, ha korán távoztok.

Ez csak néhány szabály a párok számára. Ne lepődjetek meg azon se, ha néhány pár játék közben megszegi saját szabályait. Ez minden bizonnyal megtörténhet, ha elkapják a pillanatot, de soha nem szabad valakit a szabályok megszegésére buzdítani. Valójában bátran emlékeztessétek őket, hogy nem bölcs dolog megváltoztatni a szabályokat a szenvedély hevében, amikor az emberek ritkán gondolkodnak tiszta fejjel. Mindig tiszteletben kell tartani a másik pár szabályait, éppúgy, ahogy szeretnénk, hogy tiszteletben tartsák a mi szabályainkat. Természetesen tartsuk tiszteletben a házirendet is, ha klubban vagy swinger rendezvényen veszünk részt.

Nincs helyes vagy rossz szabályrendszer. Gondolkodni kell azon, hogy mi fog működni és mi nem a kapcsolatunk számára. Gyakori, hogy a párok lazítanak szabályaikon, mivel több időt töltenek a swingerben, és a szigorú szabálykönyvet néhány alapelvre cserélik, mint például a biztonságos játék, a szórakozás, az egymásra figyelés.

Szabályok nélkül könnyen elveszünk és borítékolható a sérülés. Remélem, hasznosnak találtátok ezt a kis szösszenetet.

Osszátok meg, kérlek Ti is, milyen szabályaitok vannak- amik beváltak és esetleg hasznos lehet más pároknak is…. Írjatok! swingerlight@gmail.com

Forrás: swingershelp.com és saját tapasztalatok 🙂


SWINGER A BARÁTOKKAL??

Függetlenül attól, hogy újak vagytok-e a swingerben, vagy több éves tapasztalattal rendelkeztek-e ezzel kapcsolatban, valószínű, hogy a barátaitok megfordultak a fejetekben, amikor azon gondolkoztatok, kit hívjatok meg az ágyatokba. És van értelme. Hiszen már közel álltok hozzájuk. Nyilvánvaló kémia van köztetek. Bíztok bennük. Biztonságban érzitek magatokat velük. És bónuszpontok: Ha mégis kapcsolódtok a barátaitokkal, akkor nem kell a partnerkeresés nehézségeivel megküzdenetek.

De valóban jó ötlet? Lehet, hogy így tűnik, de legyetek óvatosak! És ha úgy döntötök, hogy ezt az utat vàlasztjátok, győződjetek meg róla, hogy jól tettétek- e.

Hátrányai a barátokkal való swingernek

Mielőtt rátérnénk az előnyökre, nagyon fontos megértenünk, hogy a barátokkal való gabalyodásnak sok buktatója van . Mielőtt bármilyen döntést hoznátok, alaposan fontoljátok meg a hátrányokat, hogy biztosak legyetek benne, hogy azok nem rontják el a barátságotok.

Kihasználva érzik magukat….Ez sok ember számára a legfőbb buktató. Senki sem akarja úgy érezni, hogy kihasználjàk, beleértve egyedülálló barátaitok is. Nem célszerű a barátaitokkal játszani, csak azért, hogy kipipáljatok egy elemet a bakancslistàtokról. Nem szokatlan, hogy az emberek úgy érzik, csak egy alkalomra vágynának rájuk, és könnyen lehet, hogy véletlenül olyan dolgokat tesztek, amelyek felerősítik ezt az érzést. Gondoljatok arra, hogyan fogjátok elkerülni ezt a csapdát, mielőtt felkéritek.

Féltékenység vagy bűn

Sok oka van annak, hogy valaki (főleg aki nem jártas a swingerben) negatív érzelmi reakciót válthat ki a helyzetre. Bűntudat lehet az az érzés, hogy a Ti életmódotokat saját kíváncsiságuk kielégítésére használták, bűntudat, miután nyomást éreztek szexuális etikájuk figyelmen kívül hagyására, vagy a bűntudat, amely évekig titkos vonzerőt hordozott magában, és végül a kapcsolat nem maradt tiszta. A féltékenység különböző formákban is szóba jöhet. Egyes barátok féltékenykednek egy váratlanul erős kapcsolat miatt, vagy irigyek, miután különösen jó szexuális teljesítményt éltek át. Az is gyakori, hogy a barátok hirtelen a versenyzés gyötrelmeit vagy a testalkattal és / vagy a szexuális képességekkel kapcsolatos elégtelenség érzését érzik.

Különböző törésszintek

Mi van akkor, ha a barátotok valami igazán perverz dologba keveredik? Vagy mi van, ha bárminek ellenáll, ami távolról perverz? Lehet ez olyan egyszerű dolog, mint káromkodni az ágyban. Az olyan mondatok, mint „igen, apu legyen durva”, egyesek számára elindíthat valamit, mások számára ugyanolyan nagy fordulattal eltántoríthat. Különböző vonások a különböző emberek számára, igaz? Az az igazság, hogy ti és a barátaitok lehettek érzelmileg kompatibilisek és vonzódhattok egymáshoz, de ez nem azt jelenti, hogy szexuálisan is kompatibilisek lesztek.

Csak a barátság elvesztése

Ne feledjétek, hogy a fentiekben felsoroltakkal együtt fennáll annak az esélye is, hogy a hancúr után Nektek és vanilla barátaitoknak kényelmetlen lesz egymás társasága. Nem mindenki olyan érett, mint amilyennek tűnik vagy amilyennek képzeli magát. Soha nem tudjuk megjósolni, hogyan reagál valaki, ezért értsétek meg, mindig van esély arra, hogy örökre elveszítitek a barátságot.

Diszkréció kockázata

Lehet, hogy azt gondoljuk, hogy kisebb a kockázata a barátokkal való swingernek, mivel már meg van a bizalom. Van itt néhány hiba. Először is lehet, hogy ma a barátaitok, de nem tudhatjátok, hogy örökké a barátaitok lesznek-e. Ha valaha elválnak útjaitok egymástól, akkor kiszivárogtathatjàk swinger titkaitok. Még akkor is, ha 100% -ban megbízhatóak, véletlenek történnek. Lehet, hogy túl részegek vagy rossz emberek hallják meg őket. Ha a barátaitok beszélgetnek más emberekkel az életetekben, mindig fennáll annak az esélye, hogy ezen izgalmas kalandjaik kicsúsznak. A magánélet szigetelésének jobb módja az, ha szétválasztjuk a swinger szórakozásunkat a vanília életétünktől.

Szerencsére nem a barátok az egyetlen lehetőség. Nagyon sokféleképpen lehet megtalálni azokat a párokat, akik érdeklődnek a swinger iránt. A Swinger társkereső oldalak , a helyi klubok és az életmódbeli partik nagyszerű lehetőségek. A cél az legyen, hogy barátokat szerezzünk a swingerek köréből ne pedig a barátokat vonzzuk be a swinger életmódunkba.

Hogy ne csak a negatív oldalát nézzük, lássuk, mik a barátokkal való swinger előnyei….

A fenti hátrányoktól eltekintve, vannak előnyei a barátokkal való „együttlengésnek”. Kezdetnek például már az, hogy ismeritek őket, és tudjátok, hogy megbízhattok bennük. Mivel ők már a barátaitok, valószínűleg bizonyították, hogy tiszteletben tartják a határaitokat és az igényeiteket, valamint képesek megmondani, hogy mi az, amit nem szeretnének.

Valószínűleg tudtok szexuális múltjukról és szexuális egészségükről is, mindkettő nagyon fontos.

Mielőtt előhoznátok…

Mielőtt bármit felhoznátok, meg kell győződnötök arról, hogy ez nem fogja-e kényelmetlenül érezni a barátaitokat. Ez nagyon kellemetlen beszélgetés lehet a legjobb körülmények között is, és még kínosabb, ha elutasítással találkozunk .

Figyelembe kell vennetek, hogy barátaitokat általában érdekli- e a swinger.

Tehát, mielőtt megkérnétek valakit, hogy csatlakozzon hozzátok, győződjetek meg róla, hogy hogyan gondolkozik az ilyen típusú kapcsolatokról. Ezt megtehetitek úgy is, hogy megemlítitek, hogy Te és a partnered egy hármasban/párcserében gondolkodtok. Ha pozitívan reagálnak, kérdezd meg tőlük, hogy ők valaha részt vettek- e ilyesmiben, vagy valaha érdekelné- e őket.

Ha igent mondanak, ne rohanjatok hanyatt-homlok azzal, hogy javaslatot tegyetek nekik. Gondosan mérlegeljétek a hangulatot, alkalmas időpontot találjatok. Bölcs aludni rá egyet, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy nem rohantok el semmilyen figyelmeztető jel mellett.

Ha nyitottnak tűnnek, és úgy döntöttetek, hogy megéri kockáztatni, akkor itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek arról, hogy mit fogtok kérdezni, és mit szeretnétek megélni, Te és a párod. A megfelelő módon és alkalmas időben történő felhozása lehetővé teszi, hogy felmérjétek barátaitok reakcióit anélkül, hogy olyan helyzetbe hoznátok őket, hogy aggódniuk kell szándékaitok miatt, vagy kínlódniuk kell az érzéseitek megsértése miatt.

Legyetek nyitottak és őszinték.

Mondjátok el nekik az igazat szándékaitokról és mindazt, amiben reménykedtek, hogy megélhetitek velük.Könnyebb lehet egyedül beszélned a barátoddal, mielőtt mindhárman/négyen együtt beszélnétek.

Adjatok nekik időt a feldolgozásra, és könnyítsétek meg nekik a döntést, ne várjatok azonnal választ. Mondjátok meg nekik, hogy örömmel válaszoltok minden kérdésükre. Mondjátok meg nekik, hogy a labda az ő pályájukon van: nem kell újra beszélni róla, hacsak nem hozzák fel.

Valahogy így: „Szánjatok egy kis időt arra, hogy átgondoljátok és ha többet szeretnétek beszélni róla, akkor megtehetjük. Ha ebben Ti nem érzitek jól magatokat, soha többé nem említjük meg.”

Ez egy jó példája annak, hogy tudassátok vele/velük, hogy nem fogtok nyomást gyakorolni rájuk.

Határok és elvárások meghatározása

Feltételezve, hogy a barátaitokat is érdekelte, fontos, hogy beszéljetek arról, hogy mit vártok. Hosszú távú játékostársra számítotok? Egy alkalomról szól? Van Nektek vagy nekik valami tabu, mik a határok?

Kérdezd meg tőlük és Ti is mondjátok el, hogy mit szabad / mit nem szabad megengedni a helyzetben. Beszéljetek nyíltan igényekről, határokról és félelmekről.

Fontos megbizonyosodni arról, hogy mindenki a lehető legkényelmesebben érzi magát. És mindenekelőtt győződjetek meg arról, hogy ez folytatódik a szex alatt és után is.

Beszéljétek meg azt is, hogy mi fog történni a kaland után. Ottalszanak? Együtt reggeliztek? Ez is egy nagyon fontos beszélgetés! Ne feledjétek, hogy Neked és párodnak is szüksége lehet egy kis egyedüllétre utána.

Fontos a kommunikáció, megint itt tartunk 😊Igen, sokszor hangoztatom, de a kommunikáció kulcsfontosságú itt is. Mindenről kommunikálni kell. És az is fontos, hogy a dolgok előrehaladtával értékeljétek ki döntéseiteket, és tartsátok nyitva a kommunikációs vonalakat – mind kettőtök között, mind a barátaitokkal.

Utána…

Fontos az utógondozás! És ez nem terjed ki csak a szex után. Ide tartoznak azok a hetek és hónapok, amelyek következnek a kaland után. Fontos megbizonyosodni arról, hogy továbbra is ugyanolyan tisztelettel bántok a barátsággal, mint korábban. És ne feledjétek, hogy akár hónapokkal később is valaki megkérdőjelezheti vagy megbánhatja döntéseit.

A barátokkal való swinger bonyolult, és gyakran könnyebb megtalálni azokat, akik már a közösségben vannak, ahelyett, hogy kockáztatnának egy meglévő kapcsolatot. De ha időt fordítunk arra, hogy óvatosak és okosak legyünk, akkor lehetséges a sikeres barátság egy éjszakai (vagy több) közös hálószobai mulatság után. 😊

Várom a történeiteket 😘

Felhasznált forrás: swingershelp.com + saját tapasztalatok


SWINGER KÖLTSÉGEK

Csak a gazdagok játéka vagy mindenkié?

Valahogy mindig felröppen ez a téma, így gondoltam, szánjunk neki egy kulturált beszélgetést…

Sokaktól hallom, hogy sokallják a klubba a hozzájárulási díjat…
A fesztivál részvételi díjától nêhányan konkrétan hátast dobtak…

Másik oldalról meg hallok olyan elszólásokat, hogy a csóróknak nincs helye ebben a világban…

Az én véleményem az, hogy egyik oldalnak sincs igaza … Hallgatom a Tiéteket 😊

Klubok, bulik…
Nem kell matek zseninek lenni, hogy kiszámoljuk, heti pár nap nyitvatartás egy klub életében nagyjából mennyi kiadással, bevétellel jár … Ha elindulunk onnan, hogy klubot nyitni minimum sok milliós beruházás, ami évek alatt talán megtérül, akkor rájöhetünk, hogy egyik jelenlegi tulaj/üzemeltető se azért csinálja, mert akkora hatalmas haszonnal járna… Egyszerűen azért csinálják, mert maguk is swingerek és volt egy álmuk vagy szerettek volna közelebb, jobbat, szebbet létrehozni, mint ahova ők jártak korábban….

A hozzájárulási díjért helyszínt/ételt/italt/személyzetet/wellnesst- adott esetben tematikus programot/bulit kapunk, mindemellett mosnak rànk, takarítanak utánunk, vigyáznak ránk és elviselik az idióta sztorijainkat és kérdéseinket…

Aki házibulit szervez, annak a fentieken túl magasabb, alkalmi bérleti díjjal, minden alkalommal rengeteg pakolással, átrendezéssel és a vendégek szűrésêvel, italok- ételek beszerzésêvel (mivel alkalmi jellegről van szó, nincs raktárkészlet) is feladatuk van… Ez egy- egy buli esetén is összességében minimum 3-4 napi munka… Az utolsó pillanatban lemondott résztvevőkkel, olykor azzal kell szembe nézni, hogy veszteséges volt a buli…

A Fesztivál új tényező jelen esetben…
Mivel első ilyen esemény, nem több ezres létszámmal- nincs szponzor… Egy kempinget kell teljesen átalakítanunk – berendeznünk, dekorálnunk, diszkrétté tennünk- programokat, előadókat, műsorokat szervezünk- ez hatalmas feladat és hatalmas költség… Ezeket ugyanúgy meg kell valósítanunk és kifizetnünk 100 főre és 500 főre is… Bízunk benne, hogy jövőre nagyobb volumenben gondolkozhatunk és így a díjakat is lejjebb tudjuk majd vinni…

Fentiek mellett érdemes azt is számba venni, hogy nem drágább a swinger szórakozás, mint egy sima, szexmentes szórakozás… A discoba, zenei fesztiválra ugyanennyit (sőt, többet) ott hagyunk… A kérdés tehát az, ki mennyit szán szórakozásra úgy általában…

Ezidáig a swinger eseményekről beszêltünk…. No de a swinger nem egyenlő a klublátogatással… A Swinger véleményem szerint egy êletérzés…
Amit megélhetünk privàtban egy másik párral otthon, két pohár bor mellett… Megélhetünk spontán egymásnak eséssel… Megélhetünk egy hölggyel a netről egy búvóhelyen… Megélhetünk egy közös nyaralás során…
A Swinger nincs térhez, időhöz, pénztárcához kötve…
Lehet a legszegényebbek és a leggazdagabbak élménye is…
Valahol a ruháinkkal a hátterünket is levetjük a gátlásainkkal együtt… Csak meztelen testek vannak, nincsenek rangok, nincs hierarchia, nincsenek társadalmi különbözőségek…
Csak az egymásnak nyújtott, közösen megélt élvezetek…

Ebben is, mint minden másban, nem kell más, mint elfogadás ….

Ors


SWINGER SZIMBÓLUM

Én már találkoztam máshol is vele, de most egy másik swinger csoportban megosztottak egy fényképet egy tetoválásról, melyet aktív swinger pár készíttetett magára, ezért itt az alkalom, hogy foglalkozzunk a Swinger Szimbólummal 🙂

A piros szín a „szeretet”, „szenvedély”, „erő” és „vitalitás” élénkítő érzéseihez kapcsolódik. A bátorságot, erőt és állóképességet jelző univerzális szín kétségtelenül a vörös. Ez erősen képviseli a szilárd szenvedélyes köteléket a swinger párokban. A vörös ingerlő, energikus és lendületes, minden pozitív szenvedélyes érzéssel. A vörös inspirálja a vágyat és a cselekvést, szoros kapcsolatban áll a szexualitással és a fokozott vágyakozással.

Fekete a rejtély árnyéka. Arra utal, hogy vannak korlátok és határok, ugyanúgy, mint a swinger életmódban. A sötét formális és kozmopolita, vonzó és rejtélyes. A titokzatos kapcsolatok színe. Ez egy olyan szín, amely univerzálisan jelenti az erőt és az irányítást. Megfélemlítőnek, mégis kifinomultnak, kiválónak és magabiztosnak tekintik.

A minta a szimbólumban, a hinta- egyértelműen maga a „Swinger-életmód” . Összefügg a nyitott kapcsolatok és más hasonló gondolkodású életmód fejlődésével, cseréjével, fizikai és szenvedélyes megosztásaival. A hinta konnotációt jelent a képzeletbeli asszociációhoz, amelyet maga a swing szó övez, és nem pontos szó szerinti meghatározás. A kör a közös életmódhoz kapcsolódó swinger emberek összegyűjtéséről szól. Összekapcsolja a párok közötti erős kötődést és a swinger közösséget.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE A SWINGER KÖZÖSSÉGNEK SZIMBÓLUMRA?

Ellentétben az LMBTQ + közösséggel, amely már évtizedekkel ezelőtt átvette a szivárványos zászlót, a BDSM közösség, amely a triskel és az o-gyűrűt, a polyamory közösség a végtelen szívét és így tovább – a Swinger közösség még nem fogadott el egyetemes szimbólumot vagy közös jelet, mellyel azonosítják egymást. Szimbólumokat használ számos kultúra és közösség, hogy kapcsolatot teremtsenek, és egységet képviseljenek.

VANNAK MÁS SZIMBÓLUMOK, AMELYEKET A SWINGEREK FELISMERNEK?

Igen és nem. Számos, már létező szimbólum, mint például a kertben található pampas gras, a fejjel lefelé fordított ananász vagy a fekete gyűrű, ismert swinger szimbólum. De ezeknek a szimbólumoknak több jelentése van, és zavart okozhatnak. A fekete gyűrűt például az aszexuális közösség is használja, és természetesen sok nem swinger ember csak azért viseli, mert imádnak fekete gyűrűt viselni. Másrészt a hinta szimbólummal ellátott fekete gyűrű egyszerre megkülönböztető és diszkrét. A nemi szimbólumok sok ember számára túl szuggesztívek, és nem könnyű leolvasni, ha több kombinációt használnak. Ne feledjük továbbá, hogy összetéveszthetők más gyakorlatokkal vagy életmóddal, például a biszexuálisokkal. A „swing” szimbólum létrehozásának célja az volt, hogy a Swinger közösség rendelkezzen egy univerzális szimbólummal, amelyet diszkréten lehet viselni a nyilvánosság előtt anélkül, hogy a nem swingerek felismernék. Ugyancsak könnyen reprodukálhatónak kellett lennie, kézzel rajzolva és billentyűzettel (\ _ /) írva, mint sok más népszerű szimbólum, például a béke szimbólum. A sima, egyszerűsített tervezési alap megkönnyíti a későbbi bonyolultabb variációk létrehozását, és több teret enged a kreativitásnak.

Forrás: https://www.swinger-symbol.com/


AZ UNIKORNISOK

Hogyan lehet megtalálni a solo hölgyeket, más néven Unikornisokat?

A swinger életmódban élő egyedülálló nőket gyakran Unikornisként emlegetik, mert ugyanolyan kihívásokkal teli és különleges lehet. Sok swingernek tetszik egy szexi hármas ötlete egy dögös hölggyel, de nem szereti a frusztrációt, amelyet néha jelenthet a keresgélés.

Tehát hogyan találhatjátok meg az Unikornisokat?

Íme néhány a sokféle lehetőség közül, amelyekkel növelhetitek annak esélyét, hogy sikeresen megtaláljátok és kapcsolatba lépjetek solo női swingerrel.

Először kérdezd meg magadtól, miért akarsz hármast párcsere helyett?

A hármasok általában nem egyszerűbbek vagy könnyebbek. Nehéz lehet három különböző ember vágyait egyensúlyba hozni. Amikor két pár cserél, ez általában könnyebb, mivel mindenki „párosul”, és kevésbé valószínű, hogy valaki úgy érzi, hogy kimarad. Ha egy Unikornissal hármasban azért gondolkodtok, mert egyikőtök mindig is fantáziált róla, a másik pedig „belemegy”, akkor lehet, hogy a fantázia nem éri meg annak a potenciális valóságát, hogy valaki kihasználva érzi magát. És ha mindkettőtök izgatott az új partnerekért, de egyikőtöknek nem tetszik az az ötlet, hogy egy másik férfival legyen a hölgy tag, akkor kérdezd meg magadtól, hogy valószínűleg mindketten elégedettek lennétek-e, ha csak más nőkre korlátoznátok a játékot.

Másodsorban meg kell értenünk, hogy nem minden swinger Unikornis egyforma, mint ahogyan nem minden hármas egyforma. Néhány hármasban (ok, sok hármasban) biszexuális fellépés zajlik a hölgyek között. Ezeket FFM vagy MFF hármasoknak nevezik. Más hármasok kizárják a hölgyek közötti biszexuális játékot, és ezeket FMF hármasoknak nevezik, mivel a férfi középen van, és a nők nem szándékosan érintik egymást.Most beszéljünk arról, hogyan lehet ezt az fantáziát megvalósítani.

Hol keressük a Unikornisokat?

Swinger vagy nonmonogám online társkeresők- Keressétek fel az elérhető swinger társkereső webhelyeket. Ez nagyszerű módja annak, hogy tapasztalt hölgyeket találjatok, akik készen állnak a játékra. Hátránya, hogy sok más swinger párral fogsz versenyezni, akik szintén érdeklődnek irántuk. Az esélyek nem kedveznek Nektek, de mégis lehetséges, ha jól tudtok flörtölni. Ezek hátránya továbbá, hogy sajnos sok a kamu hölgy, akik mögött valójában fotóvadász férfiak állnak…

Felnőtt társkeresők- A klasszikus partnerkereső webhelyek/applikációk még mindig erősek, és sok szexpartnerrel kapcsolatba hozhat. Nehezebb lesz meggyőzni a Tinder hölgyeit, akik eredetileg nem hármasban terveztek, de nem lehetetlen.

Javasolt, hogy a pár női fele hozzon létre egy biszexuális profilt, hogy kapcsolatba lépjen más nőkkel. Így nem lesz akkora a verseny.

Helyi Swinger klubok vagy magán partyk- Miért pazarolnátok az időtöket az online kereséssel, ha előreléphettek a valós kapcsolatok felé? Keressetek egy helyi swinger klubot vagy egy házibulit, amely lehetőséget teremt közvetlenül kapcsolatba kerülni Unikornis hölgyekkel. A „konkurencia” itt is számottevő, hiszen egy- egy klubestén csak 1-2 solo hölgy van, de elkerülhetitek a felesleges köröket, ami az online ismerkedés során rengeteg időt és energiát emészt fel.

Vaníliahelyek- Vidd ki társad szórakozásra egy szokásos helyi bárba. Ha vonzó egyedülálló hölgyeket láttok, a pár hölgy tagja kezdeményezzen beszélgetést. Nem valószínű, hogy ennek sikerességi aránya magas lesz, de a legrosszabb esetben egy szórakoztató randevút töltötök el.

SWLT Pizsama party 🙂 – A csajos programokon számos solo hölgy vesz részt… Ilyenkor könnyebb a pár női tagjának kapcsolatba lépni velük…

Hogyan lehet kapcsolatba lépni egyedülálló hölgyekkel?

Ha megtaláltátok a hölgypartnert , hogyan hozhatsz létre szexuális kapcsolatot, és válthatod valósággá a hármas álmaitokat?

Íme néhány hasznos tipp az egyszarvúkkal flörtölő játék fejlesztéséhez …

  • Legyél barátságos és szórakoztató! Az egyedülálló hölgyek ugyanúgy szeretnek szórakozni, mint mindenki más.
  • Tiszteld az egyedülálló hölgyeket, és egyenlő bánásmódban részesítsd őket a kaland során! Érzéseik vannak és nem eldobható szexuális játékok!
  • Mindig szépen öltözz és legyél ápolt! Soha nem tudhatod, hol találkozhatsz egy egyszarvúval a vaníliavilágban.
  • Járj edzőterembe, és légy a legjobb formádban . Ha jól mutatsz, magabiztosabbnak érzed magad, és ez extra vonzó.
  • A női érdeklődés megmutatása segíthet. A biszexuális egyszarvúak nem vonzódnak azon párok iránt, ahol a másik nő nem mutat érdeklődést.
  • Kétszer olvassátok el a társkereső profiljukat, mielőtt írnátok neki. Feltétlenül kövessétek a profiljukban szereplő minden kérést, hogy tiszteletben tartsátok preferenciáikat, és megbízhatóan kövessétek az utasításokat.
  • Éreztessétek vele, hogy biztonságban van mellettetek! A párod megvéd Téged, ugye? Osszd meg ezt a biztonságos érzést vele is!
  • Legyetek rugalmasak! Az egyszarvúnak lehetnek különleges kérései vagy szabályai, készüljetek fel azok befogadására.
  • A félreértések elkerülése érdekében részesítsétek előnyben a csoportos kommunikációt a face to face- szel szemben. Vagyis már az ismerkedés első lépéseit követően hármasban kommunikáljatok! Kerüljétek el a gyanúját is annak, hogy esetleg a másik fél nem tud a kapcsolatfelvételről…
  • Várakozások nélkül induljatok neki! Legyetek elégedettek bármilyen eredménnyel. Ez mondjuk alapvetően minden swinger estére igaz 🙂
  • Tartsátok tiszteletben a magánéletüket és legyetek diszkrétek. Sok egyedülálló hölgy nem akarja kiadni magát.
  • Kérdezzétek a hölgyet fantáziáiról, és segítsetek megvalósítani őket.
  • Az élet ritkán követ forgatókönyvet, ezért legyetek rugalmasak.

Unikornis- vadászati ​​hibák

  • Ne feltételezzük, hogy az egyszarvúak megközelíthetetlenek.
  • Ne legyetek féltékenyek és ne mutassatok kapcsolati drámát.
  • Ne siessetek és ne nyomuljatok.
  • Ne Ti diktáljátok a tempót
  • Nyíltan beszéljétek meg a szabályokat és a határokat.
  • Ne kezeljétek ezt egyszarvú vadászatként, legyetek barátságosak és tiszteljétek őket hölgyként.
  • Ne erőltessétek a quid pro quo-t (valamit valamiért). Összpontosítsatok az általános méltányosságra és a kölcsönös elégedettségre.
  • Ne játsszatok csaló/megcsaló nőkkel, hacsak nem élvezitek drámát.
  • Ne tévesszétek meg őket, és ne mutassatok hamis érzelmi kapcsolatot.

Tény, hogy az édeshármas hölgy partnerrel nem olyan egyszerű, mint egy párcsere, ahol két ember kapcsolatba lép két másik emberrel. Ha betartjátok a fentieket, és egy kis időt és erőfeszítést tesztek bele, akkor viszont megvalósulhat ez a fantázia is. 🙂

Forrás: swingershelp.com + saját tapasztalatok